Donationer

Her er tre gode muligheder for, på en god og hyggelig måde at støtte vores arbejde og hjælpe familier i nød. Brug dem eventuelt til mandelgave, pakkespil, eller en lille ekstra fødselsdagsgave.

Sådan gør du:

  1. Klik på ét af kortene og print det ud
  2. Send beløbet via MobilePay til 5643NX og mærk det enten Måltidskasse, Sundhed eller Skolestart – så sørger vi for resten
Donation - Måltidskasse
Donation - Sundhed
Donation - Skolestart

Følgende støtter centeret med månedlige donationer

  • Karen Grønborg (50 kr.)
  • Betina Knudsen (50 kr)
  • Katrine B. Laursen (50 kr)

Og direkte til centerets drift

  • Anette Svane (100 kr)
  • Ditte Bang Jørgensen (50 kr)
  • Janne Albrektsen (300 kr)

Følgende donationer er givet gennem årene

Brønderslev VVS sponsorerer rør og bøjninger

I starten af August 2018, har vi renoveret ” Lianes Bazar”, og i den forbindelse, har vores Udlejer i Bredgade “Brønderslev VVS” sponseret: rør og bøjninger, til tøjstativer, det er blevet rigtig flot.

Rotary har doneret 70.000 kr.

I marts 2018 fik vi den glædelige nyhed, at ved hjælp af Rotary Brønderslev, Rotary Danmark samt Rotary International, ved at vi selv kunne finde kr. 30.000 (hvoraf de kr. 20.000 kom fra Brandbjerg Højskole), har Rotary Doneret os kr. 70.000, så der er mulighed for at købe en ny bil til centeret i Ghana, hvilket er meget nødvending for at kunne besøge fadderbørnene rundt på skolerne i Kumasi.

Vi er i FHTH utrolig glade for denne Donation, så at dette kunne lykkes!! 1000 tak

Brandbjerg Højskole donerer 20.000 kr.

Den 15 , november 2017 modtog vi en stor donation på kr 20.000 fra en nyelig afholdt aktion, til fordel for FHTH på Brandbjerg Højskole.

Vi er meget taknemmelige for støtten!

Thorupgaard Bondegårdsferie arrangerer Walk and Talk

Thorupgaard Bondegårdsferie arrangerede Walk and Talk I Stenum til fordel for FHTH. Dette foregik den 30 aug.

Der var 69 damer med på gåturen. Murermester Peter Juul har sponseret trøjer alle trøjer og Rema 1000 drikkevand.

Der blev kr. 7000 til FHTH, som er meget mere end vi havde regnet med.

Det er Thorupgaard bondegaardsferie Stenum, Jane og Henrik Thomsen, der havde arrangeret det hele .

Vi er utrolig glade for denne støtte!

Donationer fra enkeltpersoner

Lars og Mette – 5.000 kr.

Tandlægehuset i Brønderslev – 5.000 kr.

Testrup højskole – 25.000 kr.

Nicolai og Laila Rødding – 12.000 kr.

Afrovaganza donerer 15.000 kr

Afrovaganza er et københavnsk band som afholder store fester, hvor overskuddet går til forskellige organisationer. FHTH har været så heldige at modtage 15.000 kr! Pengene skal bruges til en af vores nye bygninger.

Læs mere om Afrovaganza her: https://www.facebook.com/Afrovaganza#!/Afrovaganza/timeline

Agidon A/S har doneret 20.000 kr. til køkkenbygning

IT-konsulentvirksomheden Agidon A/S har valgt i år at bruge julegavebudgettet til kunderne på at at få opført en køkkenbygning til vores nye center i Ghana.

Agidons salgschef Jesper Højlund udtaler: “Bekæmpelse af global fattigdom er et gigantisk projekt, og vi ønsker at være med for at gøre en forskel, hvor vi kan. Agidon har i første omgang med et kontant beløb fra julegavebudgettet været i stand til at få sat gang i opførelsen af en køkkenbygning med spisekammer og spisepladser til medarbejderne og de enlige mødre og børn. Det er mennesker i nød, som lever under kummerlige forhold, og vi er på egne og på kundernes vegne glade for at kunne være med til at give flere end 100 mennesker en bedre tilværelse, forklarer Jesper Højlund.”

Ved at støtte FHTH direkte sikres, at alle penge anvendes på de ønskede formål og projekter i Kumasi. Agidon er i løbende kontakt både med hovedkontoret Lianes Bazar i Brønderslev og med organisationens leder, Liane Janne Løth, som sammen med sin mand Ben og sønnen Albert bor og arbejder på krisecentret i Ghana.

Se en video om projektet her: http://www.sammenforafrika.dk/

SAS Ulandsgruppe donerer 20.000 kr til workshops

SAS Ulandsgruppe har støttet med penge til oprettelse af en work-shop på FHTH centeret i Ghana, hvor unge kvinder og enlige mødre lærer batikfarvning og syning, som kan give dem et eksistensgrundlag. Produkterne sælges i vores genbrugsbutik i Brønderslev. Det har givet stort overskud, og der er nu planer om at udvide med endnu en work-shop med salg af produkter også i Kumasi.

Læs mere om SAS Ulandsgruppes aktiviteter her: http://www.sas-ulandsgruppen.dk/

Personale fra Hjørring-musikskole donerer trompet til Enock

Vores frivillige Lisbeth Hansen fortæller; “I dag har jeg haft den vilde store glæde at kunne overrække Enoch en splinterny trompet, som venligst er sponseret af personalet på Hjørring Musiske Skole.

Enoch blev lykkelig. Simpelt hen. Lykkelig. Jeg tror billeder siger mere end ord, men til jer på musiksskolen, som har været med til at sponsere – I har gjort noget helt fantastisk her ved at skillinge sammen. Jeg kan ikke sætte ord på det, men jeg selv blev lige så glad som Enoch, fordi jeg kender hans barske livshistorie og ønsker så meget, at han også skal opleve glæde.

Agidon donerer 5.000 kr til julefest 2014

Medarbejderne hos IT-konsulentvirksomheden Agidon og datterselskabet ThermIT, har valgt at donere deres egen julegave og i stedet sende beløbet til Kumasi til både god julemad og julegaver til børnene.

“Det er ikke almindeligt med julegaver i Ghana. Hvis forældre har penge nok, så køber de måske et nyt sæt tøj til deres børn, som de kan have på i kirke i julen. Det er så deres julegave”, fortæller Liana Janne Løth.

“Vores familier har ikke meget, og der er derfor ikke råd til noget ekstra. Derfor forsøger vi altid at gøre noget ekstra for børnene i julen. Vi har de seneste år med succes holdt en stor julefest, hvor vi har delt genbrugs gaver ud til alle vores 65 børn. Den fest kan vi med hjælpen fra Agidon og ThermITs medarbejdere holde igen i år, og så bliver der spist god mad, drukket sodavand, spist slik og danset og leget. Vi regner med at blive cirka 120 mennesker til julefesten, så vi er her i Ghana alle meget glade for opbakningen fra Agidon og ThermIT i Danmark”, siger Liana Løth.

Vil du hjælpe?

Bliv fadder
Bliv medlem
Bliv frivillig