Medarbejderne hos IT-konsulentvirksomheden Agidon og datterselskabet ThermIT, har valgt at donere deres egen julegave og i stedet sende beløbet til Kumasi til både god julemad og julegaver til børnene.

“Det er ikke almindeligt med julegaver i Ghana. Hvis forældre har penge nok, så køber de måske et nyt sæt tøj til deres børn, som de kan have på i kirke i julen. Det er så deres julegave”, fortæller Liana Janne Løth.

“Vores familier har ikke meget, og der er derfor ikke råd til noget ekstra. Derfor forsøger vi altid at gøre noget ekstra for børnene i julen. Vi har de seneste år med succes holdt en stor julefest, hvor vi har delt genbrugs gaver ud til alle vores 65 børn. Den fest kan vi med hjælpen fra Agidon og ThermITs medarbejdere holde igen i år, og så bliver der spist god mad, drukket sodavand, spist slik og danset og leget. Vi regner med at blive cirka 120 mennesker til julefesten, så vi er her i Ghana alle meget glade for opbakningen fra Agidon og ThermIT i Danmark”, siger Liana Løth.