Bliv fadder

Vil du hjælpe et barn eller et ungt menneske, og dermed hele familien, så kontakt os på contact@fromhearttohand.dk og hør hvordan du kan hjælpe. Herunder kan du se, hvem vi allerede hjælper, hvem der støtter dem og hvor meget, der eventuelt mangler for at opnå fuld støtte.

100% af pengene går ubeskåret til børnene.

Kontakt os

Nana Aquah Lord (Mangler kr. 50,-)

Nana bor med sine tre søskende, sin nevø og sin mor. Da faderen forlod familien, var de tvunget til at flytte ind i et halvfærdigt lille hus. Moderen driver nu en frisørsalon i hjemmet på et lån, som FHTH har givet hende, men det er stadig meget svært at forsørge børnene, og de mangler penge til de mest basale ting.

Født: 24/12/09
Pr. Måned: 150 kr.
Pengene går til: Børnehave, sygesikring og personlige ejendele.
Kontonummer: 1738

Sponsoreres af: Fam Bertelsen/ Juhl Jensen (100 kr.)

Henry Obinim (Mangler kr. 50,-)

Henry bor med sine tre søskende, sin nevø og sin mor. Da faderen forlod familien, var de tvunget til at flytte ind i et halvfærdigt lille hus. Moderen driver nu en frisørsalon i hjemmet på et lån, som FHTH har givet hende, men det er stadig meget svært at forsørge børnene, og de mangler penge til de mest basale ting.

Født: 22/02/08
Pr. Måned: 150 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele.
Kontonummer: 1739

Sponsoreres af: Fam Bertelsen/Juhl Jensen (100 kr.)

Louis Obinim (mangler kr. 50,-)

Louis bor med sine tre yngre søskende, sin fætter og sin mor. Da faderen forlod familien, var de tvunget til at flytte ind i et halvfærdigt lille hus. Moderen driver nu en frisørsalon i hjemmet på et lån, som FHTH har givet hende, men det et stadig meget svært at forsørge børnene, og de mangler penge til de mest basale ting.

Født: 03/06/06
Pr. Måned: 150 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele.
Kontonummer: 1740

Sponsoreres af: Fam Bertelsen/Juhl Jensen (100 kr.)

Kingsley Asamoah (Mangler kr. 200,-)

Kingsley er anden ældst i en søskendeflok på fem, og de bor alle sammen med deres mor. Da vi mødte familien var faderen alvorligt syg, og moderen havde derfor i flere år været alene om at forsørge ham og alle fem børn. Vi hjalp ham økonomisk til at blive opereret, og ikke lang tid efter var han arbejdsdygtig igen. Desværre forlod faderen familien ikke lang tid efter, og moderen har siden da været alene med ansvaret for alle fem børn. Efter sommerferien 2015 begyndte Kingsley på Senior High School.

Født: 14/03/02
Pr. Måned: 400 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1748

Sponsoreres af: Marianne Andersen (150 kr.) og Roland og Tina H. Pedersen (50 kr.)

Christabell Asamoah (mangler kr. 250,-)

Christabell er ældst af fem – To af hendes brødre er Kingsley og Kelvin. Da vi mødte familien var faderen alvorligt syg, og moderen havde derfor i flere år været alene om at forsørge ham og alle fem børn. Vi hjalp ham økonomisk til at blive opereret, og ikke lang tid efter var han arbejdsdygtig igen. Desværre forlod faderen familien ikke lang tid efter, og moderen har siden da været alene med ansvaret for alle fem børn. Christabell går på Senior High School som kostskoleelev.

Født: 14/03/00
Pr. Måned: 500 kr.
Pengene går til: Skolegang (kostskole), sygesikring og Personlige ejendele
Kontonummer: 1747

Sponsoreres af: Rita Jensen og Carsten Frederiksen (150 kr.), Steen Weinkouff (100 kr.)

Enock Akrugu (mangler kr. 400,-)

Enocks mor er fattig og mentalt handicappet, derfor har han og broderen, Samuel, tidligere boet på et børnehjem. FHTH har hjulpet dem med at flytte fra børnehjemmet, og de har efterfølgende boet hos deres onkel. Efter sommerferien 2015 begyndte Enock på en kostskole, hvor han tager Senior High School.

Født: 01/01/97
Pr. Måned: 650 kr.
Pengene går til: Skolegang, mad og personlige ejendele
Kontonummer: 1701

Sponsoreres af: Ellen Flyvbjerg (150 kr.), Lisbeth Hesthaven (100 kr.)

Joshua Awuni (mangler kr. 200,-)

Joshuas mor sælger æg, og faderen arbejder som lastbilschauffør. Forældrene og deres fem børn har boet under dårlige forhold med kun et værelse. Gennem FHTH blev der i 2014 skaffet midler til en treværelses lejlighed til familien. Det er svært for faderen at forsørge hele familien, og de har derfor brug for hjælp.

Født: ?
Pr. Måned: 400 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring, tøj og mad
Kontonummer: 1755

Sponsoreres af:  Mette Skov Jensen (150kr), Merete Thorngaard Jensen (50 kr)

Kwaku Emmanuel (mangler kr. 70,-)

Kwakus mor er meget fattig, og derfor har FHTH hjulpet hende siden Kwaku blev født.  FHTH støtter også Kwakus søskende: Kwabena og Akous.

Født: 31/03/10
Pr. Måned: 150 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1705

Sponsoreres af:  , Birte Madsen (80 kr.)

David

David bor med sin mor Esther og lillesøster Liane, faren bor også hos dem, men han gider ikke involvere sig i familien. Da Esther skulle føde datteren Liane, måtte hun bede naboen om hjælp til at passe david, da faren ikke ville se efter ham.

Moderen kæmper for at få pengene til at slå til. Med mandens bidrag når hun ikke ret langt, han har desuden været syg og har derfor ikke kunne arbejde.

Født: 2011
Pr. Måned: 100 kr.
Pengene går til: Vuggestue, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1746

Sponsoreres af: Kathrine Hjortholm Hansen (100 kr)

Fredrick Osai (Mangler kr. 80,-)

Da Frederick var 9 måneder vejede han 3,4 kg og var meget tæt på at dø af underernæring. Fredricks læge ringede til FHTH for at høre, om vi kunne hjælpe. Med FHTHs hjælp er Fredrick på rette vej og bor nu på FHTHs center i Ghana. Moderen er hjemløs og formår ikke at tage sig af Fredrick, og faderen afsoner en 15 årig fængselsdom. Fredrick er ikke længere underernæret, men pga. manglende næring er han i dag bagud i sin udvikling i forhold til sin alder. Han er velfungerende og trives rigtig godt på FHTHs center. Fredrick er fornyligt startet i vuggestue.

Født: 9/5/13
Pr. Måned: 580 kr.
Pengene går til: Vuggestue, sygesikring, mad og tøj
Kontonummer: 1761

Sponsoreres af: Annette Pedersen (280kr.), Gitte og Thomas Mouritsen (150 kr), Anne L. Thorup sørensen (50 kr)

Liane

Liane bor med sin mor Esther og storebror David, faren bor også hos dem, men han gider ikke involvere sig i familien. Da Esther skulle føde datteren Liane, måtte hun bede naboen om hjælp til at passe david, da faren ikke ville se efter ham.

Moderen  kæmper for at få pengene til at slå til. Med mandens bidrag når hun ikke ret  langt, han har desuden været syg og har derfor ikke kunne arbejde.

Født: Juli 2014
Pr. Måned: 100 kr.
Pengene går til: Sygesikring, mad og tøj
Kontonummer: 1766

Sponsoreres af: Betty Simonsen (100 kr.)

Nana Aduah Asamoah (Mangler kr. 150,-)

Nana er yngst i en søskendeflok på fem, og de bor alle sammen med deres mor. Da vi mødte familien var faderen alvorligt syg, og moderen havde derfor i flere år været alene om at forsørge ham og alle fem børn. Vi hjalp ham økonomisk til at blive opereret, og ikke lang tid efter var han arbejdsdygtig igen. Desværre forlod faderen familien ikke lang tid efter, og moderen har siden da været alene med ansvaret for alle fem børn.

Født: ?
Pr. Måned: 200 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og tøj
Kontonummer: 1751

Sponsoreres af:  Steen Weinkouff  (50 kr.)

Armstrong Asamoah (Mangler kr. 150,-)

Armstrong har fire søskende og de bor alle sammen med deres mor. Da vi mødte familien var faderen alvorligt syg, og moderen havde derfor i flere år været alene om at forsørge ham og alle fem børn. Vi hjalp ham økonomisk til at blive opereret, og ikke lang tid efter var han arbejdsdygtig igen. Desværre forlod faderen familien ikke lang tid efter, og moderen har siden da været alene med ansvaret for alle fem børn.

Født: ?
Pr. Måned: 200 kr.
Pengene går til: Skole, sygesikring og tøj
Kontonummer: 1750

Sponsoreres af:  Mames Babegenush (50 kr.)

Benedict Nhyira Appiah

Benedict kom til verden ved kejsersnit og vejede 4 kg – stor og stærk. Benedicts mor er meget fattig og alene med fire drenge.

Født: Oktober 2012
Pr. Måned: 200 kr.
Pengene går til: Børnehave, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1758

Sponsoreres af: Familen Pilgaard, Roskilde(50 kr.) og Dorthe E. Hansen (150 kr.)

Liane Amponsah Antwiwaa (Mangler kr. 200,-)

Lianes mor er kun 18 år gammel. Hun har aldrig gået i skole og har heller ikke noget arbejde. Lianes forældre er ikke længere sammen og bor derfor i moderens families hus. Familien hjælper ikke til med at se efter Liane, og moderen har svært ved at klare det hele selv. Vi støtter derfor moderen i dagligdagen, og hjælper Liane på hospitalet, når hun er syg. Liane går i børnehave ikke langt fra, hvor de bor.

Født: 2012
Pr. Måned: 200 kr.
Pengene går til: Skolepenge, sygesikring, hospitalsbesøg og personlige ejendele
Kontonummer: 1754

Sponsoreres af:

Kwabena Joseph

Kwabenas mor er meget fattig, og han har derfor tidligere boet på et børnehjem. From Heart to Hand har hjulpet familien, og Kwabena bor nu igen hos sin mor. From Heart to Hand støtter også Kwabenas søskende: Kwaku, Akous og Ernestina.

Født: 2001
Pr. Måned: 200 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1706

Sponsoreres af: Niels Ole T. Andersen  (200 kr.)

Philippa Amankwa (mangler kr 200)

Philippas mor, Christiana, døde i marts 2015 fra sine syv børn. FHTH byggede i 2013 et hus til familien. De ældste søskende ønsker, at familien skal blive sammen, hvilket FHTH støtter, og derfor har de skolesøgende børn brug for ekstra støtte.

Født: 03/01/03
Pr. Måned: 300 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring, tøj og mad
Kontonummer: 1713

Sponsoreres af:  Helene Sig Hansen (100 kr.)

Felicia Amankwaah (Mangler kr. 300,-)

Felicias mor, Christiana, døde i marts 2015 fra sine syv børn. FHTH byggede i 2013 et hus til familien. De ældste søskende ønsker, at familien skal blive sammen, hvilket FHTH støtter, og derfor har de skolesøgende børn brug for ekstra støtte. Felicia er i 2015 begyndt på Senior High Scholl som kostskole elev.

Født: 06/06/96
Pr. Måned: 450 kr.
Pengene går til: Skolegang (kostskole), sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1745

Sponsoreres af: Britta Larsen (150 kr.)

James Amankwaah

James’ mor, Christiana, døde i marts 2015 fra sine syv børn. FHTH byggede i 2013 et hus til familien. De ældste søskende ønsker, at familien skal blive sammen, hvilket FHTH støtter, og derfor har de skolesøgende børn brug for ekstra støtte.

Født: 16/07/98
Pr. Måned: 400 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring, tøj og mad
Kontonummer: 1715

Sponsoreres af: Mette Bonnerup Møller (50 kr.), Annette Pedersen (100kr.) og Helene og Jens Jørgen Hansen (100 kr.), Britta Larsen (150 kr)

Akua Nhyira 1. tvilling (Mangler kr. 200,-)

Akua vejede kun 1900 g. da hun blev født og hendes tvillingesøster 1700 g. Deres mor døde under fødslen, og efterfølgende løb faderen sin vej. Pigerne bor nu hos deres mormor, men hun er meget fattig og har brug for hjælp til at tage sig af dem. Pigerne og deres bedstemor har i en periode boet på FHTHs center, da de var så underernærede, at vi var bekymrede for deres helbred. Dengang var de på specialkost, og vi hjalp dem til sundhedsplejersken én gang om ugen, for at blive målt og vejet.  I dag er de stadig meget små, og bagud i deres udvikling, men de er velfungerende og er startet i vuggestue.

Født: 22/01/13
Pr. Måned: 200 kr.
Pengene går til: Vuggestue, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1759

Sponsoreres af:

Akua Nhyira 2. tvilling (Mangler kr. 100,-)

Akua vejede kun 1700 g., da hun blev født og hendes tvillingesøster 1900 g. Deres mor døde under fødslen, og efterfølgende løb faderen sin vej. Pigerne bor nu hos deres mormor, men hun er meget fattig og har brug for hjælp til at tage sig af dem. Pigerne og deres bedstemor har i en periode boet på FHTHs center, da de var så underernærede, at vi var bekymrede for deres helbred. Dengang var de på specialkost, og vi hjalp dem til sundhedsplejersken en gang om ugen, for at blive målt og vejet.  I dag er de stadig meget små, og bagud i deres udvikling, men de er velfungerende og er startet i vuggestue.

Født: 22/01/13
Pr. Måned: 200 kr.
Pengene går til: Vuggestue, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1760

Sponsoreres af:  (Alice Jensen 100 kr)

Emmanuel Nana Amankwa

Emmanuels mor, Christiana, døde i marts 2015 fra sine syv børn. FHTH byggede i 2013 et hus til familien. De ældste søskende ønsker, at familien skal blive sammen, hvilket FHTH støtter, og derfor har de skolesøgende børn brug for ekstra støtte.

Født: 01/02/06
Pr. Måned: 300 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring, tøj og mad
Kontonummer: 1709

Sponsoreres af: Familien Skadhauge/ Hansen (300 kr.)

Kelvin Asamoah

Kelvin er den midterste i en søskende flok på fem, og de bor alle sammen med deres mor. Da vi mødte familien var faderen alvorligt syg, og moderen havde derfor i flere år været alene om at forsørge ham og alle fem børn. Vi hjalp ham økonomisk til at blive opereret, og ikke lang tid efter var han arbejdsdygtig igen. Desværre forlod faderen familien ikke lang tid efter, og moderen har siden da været alene med ansvaret for alle fem børn.

Født: 16/10/04
Pr. Måned: 250 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1749

Sponsoreres af: Thea Ellermann Petersen(200 kr), Steen Weinkoff (50 kr.)

Harrote Kobina

Harrotes mor, Talata, er meget fattig og har svært ved at tage sig af sine fem børn. Faren døde, da moren ventede Harrote. From Heart to Hand Ghana støtter familien økonomisk og gennem rådgivning. Familien har tidligere boet 5 måneder på From Heart to Hand Ghanas Center.

Født: 5/06/06
Pr. Måned: 150 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1710

Sponsoreres af: Liv Flyvbjerg Nielsen (150 kr.)

Akia Bonsu

Akia bor ved sine bedsteforældre og faster. Akias mor efterlod Akia ved hendes fars forældre og  søster, da hun var to år, fordi moderen ikke selv havde mulighed for at forsørge hende. Akias far ville ikke  hjælpe moderen med at tage sig af Akia, hverken økonomisk eller praktisk. Fasteren har i forvejen tre børn. og  familien har ikke mange penge at gøre med.

Født: 2008
Pr. Måned: 100 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1722

Sponsoreres af: Jane Johansen (100 kr.)

Habeku Eshen

Habeku bor med sin mor og syv søskende i en halvfærdig bygning, som ikke er deres. Habeku har to trillingesøskende, Magdalena og Nahamiah. Da Habakus far fandt ud af, at moderen ventede trillinger, forlod han familien. Habakus mor står efterfølgende alene med ansvaret for at forsørge børnene.

Født: 09/08/08
Pr. Måned: 100 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1737

Sponsoreres af:Karen og Finn Pilgaard Nielsen (100kr.)

Nahamiah Eshen

Nahamiah bor med sin mor og syv søskende i en halvfærdig bygning, som ikke er deres. Nahamiah har to trillingesøskende, Habeku og Magdalena. Da Nahamiahs far fandt ud af, at moderen ventede trillinger, forlod han familien. Nahamiahs mor står efterfølgende alene med ansvaret for at forsørge børnene.

Født: 09/08/08
Pr. Måned: 100 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1741

Sponsoreres af: Karen og Finn Pilgaard Nielsen (100 kr.)

Magdalena Eshen

Magdalena bor med sin mor og syv søskende i en halvfærdig bygning, som ikke er deres. Magdalena har to trillingesøskende, Habeku og Nahamiah. Da Magdalenas far fandt ud af, at moderen ventede trillinger, forlod han familien. Magdalenas mor står efterfølgende alene med ansvaret for at forsørge børnene.

Født: 09/08/08
Pr. Måned: 100 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1732

Sponsoreres af: Ulla Hjortholm og Kim Sagmo Hansen (100 kr.)

Daniel Eshen

Daniels mor er alene med otte børn. Daniels far forlod familien, da han fandt ud af, at moderen ventede trillinger. Familien bor i en halvfærdig bygning, som ikke er deres. Moderen sælger mad på gaden, og pengene skal forsørge hele familien.

Født: 03/06/04
Pr. Måned: 100 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1726

Sponsoreres af: Louise Kristensen (100 kr.)

Stella Owusuaa

Stellas forældre er fattige og bor i en halvfærdig bygning, som ikke er deres. Stella har tre søskende, Liane, Stephen og Francis. Moderen er arbejdsløs, og faderen arbejder som landmand. Der er langt fra penge nok til at give børnene en god opvækst, og derfor har From Heart to Hand valgt at hjælpe familien.

Født: 17/12/08
Pr. Måned: 150 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1714

Sponsoreres af: Mames Babegenush (150 kr.)

Liane Konadu

Lianes forældre er fattige og bor i en halvfærdig bygning, som ikke er deres. Liane har tre søskende; Stella, Stephen og Francis. Moderen er arbejdsløs og faderen arbejder som landmand. Der er langt fra altid penge nok til at give børnene en god opvækst, og derfor har From Heart to Hand valgt at hjælpe familien.

Født: 28/07/11
Pr. Måned: 150 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1721

Sponsoreres af: Gitte Lykke (150 kr.)

Angela Kobina

Angelas mor er meget fattig og har svært ved at tage sig af sine fem børn. FHTH støtter familien økonomisk og gennem rådgivning. Familien har tidligere boet 5 måneder på FHTHs center i Ghana. Angela bor i dag fast på centeret og besøger ind imellem sin mor.

Født: 14/09/09
Pr. Måned: 400 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring, tøj og mad
Kontonummer: 1712

Sponsoreres af:   Ditte Jørgensen (100 kr.), Bolette Elvstrøm (150 kr),

Aabybro Innerwheel  v/ Sonja Madsen(150 kr)

Yaa Akoto

Yaa er ud af en søskende flok på 7 børn, hvoraf to af børnene er døde pga. sygdom. Yaa lever med sine 4 søskende og forældre i en meget lille træhytte, hvor halvdelen tidligere blev drevet som bar. Yaas mor er småt begavet, og faderen har alkoholproblemer.  Familien lever under meget dårlige vilkår.

Født: 27/10/01
Pr. Måned: 200 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele
Kontonummer: 1717

Sponsoreres af: Sarah og Marianne Kirkegaard (200 kr.)

Yaw Awuah

Yaw er ud af en søskende flok på 7 børn, hvoraf to af børnene er døde pga. sygdom. Yaw lever med sine 4 søskende og forældre i en meget lille træhytte, hvor halvdelen tidligere blev drevet som bar. Yaws mor er småt begavet, og faderen har alkoholproblemer.  Familien lever under meget dårlige vilkår. Yaw lider af en kronisk blodsygdom (Sickle Cell), og vi hjælper ham derfor regelmæssigt på hospitalet og sørger for hans medicin.

Født: 2005
Pr. Måned: 100 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring, personlige ejendele og medicin.
Kontonummer: 1731

Sponsoreres af: Thea Ellermann Petersen (100 kr.)

Evans Boakye

Evans er ældst ud af en søskende flok på 7 børn, hvoraf to af børnene er døde pga. sygdom. Evans lever med sine 4 søskende og forældre i en meget lille træhytte, hvor halvdelen tidligere blev drevet som bar. Evans mor er småt begavet, og faderen har alkoholproblemer.  Familien lever under meget dårlige vilkår.

Født: 16/08/08
Pr. Måned: 200 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele.
Kontonummer: 1718

Sponsoreres af: Familien Have Rasmussen (100 kr.), Inner Wheel Brønderslev (100 kr.)

Akwasi Boakye

Akwasi er yngst ud af en søskende flok på 7 børn, hvoraf to af børnene er døde pga. sygdom. Akwasi lever med sine 4 søskende og forældre i en meget lille træhytte, hvor halvdelen tidligere blev drevet som bar. Kofis mor er småt begavet, og faderen har alkoholproblemer.  Familien lever under meget dårlige vilkår.

Født: 22/05/11
Pr. Måned: 100 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og personlige ejendele.
Kontonummer: 1730

Sponsoreres af: Gitte Krogh (100 kr.)

Joyce Adugyamfi

Joyces forældre efterlod hende ved farmoren, da de ikke selv kunne tage sig af hende. Joyce har indtil 2015 boet med sin halvsøster Erica hos farmoderen i en lille bolig lavet ud af en container, hvor halvdelen fungerer som butik. Familien lever under trange kår, og de har hårdt brug for hjælp. Begge pigerne er nu begyndt på Kostskole.

Født: 25/12/00
Pr. Måned: 450 kr.
Pengene går til: Skolegang (kostskole), sygesikring og personlige ejendele.
Kontonummer: 1723

Sponsoreres af: Marianne Hellsten (100 kr.), Olav Lind Christensen (100 kr.)

Marianne og Ole Nielsen (100kr), Jørgen  Bach (150 kr)

Erica Aduhyamfi (mangler kr. 50,-)

Ericas forældre efterlod hende ved farmoren, da de ikke selv kunne tage sig af hende. Erica har indtil 2015 boet med sin halvsøster Joyce hos farmoderen i en lille bolig lavet ud af en container, hvor halvdelen fungerer som butik. Familien lever under trange kår, og de har hårdt brug for hjælp. Begge pigerne er nu begyndt på kostskole.

Født: 11/01/99
Pr. Måned: 450 kr.
Pengene går til: Skolegang (kostskole), sygesikring og personlige ejendele.
Kontonummer: 1724

Sponsoreres af: Marianne Hellsten (100 kr.) Olav Lind Christensen (100 kr.)

Marianne og Ole Nielsen (100 kr.), Niels og Inger Lise Graven (100 kr)

Doris Apana

Doris er fra det nordlige Ghana, men flyttede som femtenårig til Kumasi for at få et arbejde. Hun fik arbejde som hushjælp hos en gammel dame. Da damen opdagede, at Doris var gravid, blev hun fyret og blev derfor hjemløs i ottende måned af graviditeten. FHTH trådte til, og Doris flyttede ind på foreningens center, hvor hun i april 2012 blev mor til Benjamin.

Efter røveriet på centeret i juni 2014 udviklede Doris desværre en depression, som senere udviklede sig til en alvorlig psykotisk lidelse. Doris har det bedre nu, men er stadig påvirket af sygdommen, og har hver dag brug for hjælp til at tage sin medicin. Hun startede i januar på teknisk gymnasium på linjen mode og design.

Født: 1995
Pr. Måned: 500 kr.
Pengene går til: Uddannelse, sygesikring, medicin, mad og personlige ejendele.
Kontonummer: 1733

Sponsoreres af: Inger og Jørgen Jørgensen (200 kr.), Gitte Lykke (50 kr.), og Familien Nøhr (200 kr.), Liv Flyvbjerg Nielsen (50kr.)

Benjamin Apana

Benjamins mor var kun 16 år, da hun flyttede ind på FHTHs center, en måned før hun fødte Benjamin. Vi har hjulpet og støttet hende lige siden, og Benjamin er i dag en velfungerende dreng på tre år, som nyder livet på FHTHs center. Benjamin går i dag i børnehave og moderen på teknisk gymnasium. De bor fortsat på centeret.

Født: 11/04/12
Pr. Måned: 400 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring, mad og personlige ejendele.
Kontonummer: 1744

Sponsoreres af: Inger og Jørgen Jørgensen (200 kr.), Maria Nøhr (100 kr.) og Birgit Abildgaard (100 kr.)

Freda Awuni (Mume)

Mumes mor sælger æg, og faderen arbejder som lastbilschauffør. Forældrene og deres fem børn har boet under dårlige forhold med kun et værelse. Gennem FHTH blev der i 2014 skaffet midler til en treværelses lejlighed til familien. Det er svært for faderen at forsørge hele familien, og de har derfor brug for hjælp.

Født: 2006
Pr. Måned: 200 kr.
Pengene går til: Skolegang, sygesikring og tøj
Kontonummer: 1756

Sponsoreres af: Emma katrine S. ( kr. 200,-)

Akosua Blessing Awni

Født: 2017 Pr. Måned: 100 kr.
Pengene går til: Hjælp
Kontonummer: 1719

Sponsoreres af: Anders og Birgit Juhl Jensen (100 kr.)

Billede kommer Snart

Juliana

Født:  ? Pr. Måned: 300 kr.
Pengene går til: Hjælp
Kontonummer: 1734

Sponsoreres af: Inner Wheel Brønderslev (100 kr.), Ole Birk  (100 kr), Thea Ellermann Petersen (100 kr)

Billede kommer Snart

Vil du hjælpe?

Bliv fadder
Bliv medlem
Bliv frivillig