In the name of love. I kærlighedens navn…………

Ovenstående var temaet for en fri lufts rock gudstjeneste ved Kirkeladen i Stenum sidst i august måned. Die Herren leverede musik til en dejlig gudstjeneste og efterfølgende gav orkesteret en koncert, hvor temaet også var kærlighed: Ved hjælp af kærligheden til vore medmennesker – både de, der er nære og de, der er fjerne – kan vi overvinde uforudsete forhindringer og komme videre.

Bestyrelsen har efter sidste nyhedsbrev oplevet denne kærlighed til og forståelse for vort arbejde i Ghana. Vi har med taknemmelighed modtaget ekstra bidrag til arbejdet. Vi har desuden fået 20.000 kr. fra Lauridzen Fonden til hjælp til solcelle anlæg i Ghana. Og Lianes mormor og morfar, Inger og Jørgen Jørgensen, har doneret op til 40.000 kr. til færdiggørelse af igangværende byggeri. Vi er dybt taknemmelige for al opbakningen. Vi er ikke ene om at brænde for From Heart to Hand Ghana.

Vi takker for trofast sponsorstøtte, for nye faddere, for nye medlemskaber, for fyldte sparebøsser og for køb af murstens nøgleringe.

Ud over at modtage jeres økonomiske støtte opfatter vi det også som en stor moralsk støtte. Tak til hver enkelt af jer.

Tak for hjælp med hjemmeside og facebook. Vi får ofte positiv respons på det, der lægges ud.

Sommeren bragte travlhed i Lianes Bazar og Bredgade 64, men takket være vore trofaste frivillige, er tingene gået rigtig godt. Vi glæder os over god tilgang af nye frivillige og synes det både er en positiv udfordring og meget givende med den nye Rotary udvekslings studerende, Cecilia fra USA. Vi har desuden haft den glæde, at de fleste af vore frivillige deltog i det senest afholdte medarbejdermøde. Det er styrkende for fællesskabet. 

Vi glæder os dagligt over de flotte streamere, der nu pynter butiksruderne i Lianes Bazar. Stor tak til Densi Print for deres donation.

Vi har gennem hele sommeren arbejdet støt frem mod foreningens deltagelse i Bæredygtigheds Festival 2015. Der er trevlet trøjer op og strikket karklude og grydelapper, der er strikket betræk til træ bøjler, syet flotte betræk til puder, bl.a. med indsats af en klokkestreng, syet viskestykker af duge, pakket pudseklude, fremstillet flotte smykker af kongeligt porcelæn, plantet stueplanter og stauder, pakker lykkepakker og meget andet. Uden hjælp fra foreningens trofaste støtter, var vi ikke nået så langt. Tak til hver enkelt af jer. Tingene er blevet set – og sælger stadig godt. Nu ser vi frem til deltagelsen i afslutningen på årets Bæredygtigheds Festival: Et modeshow i Brønderslev Hallen lørdag den 17. oktober. Vi glæder os til at vise tøj fra Lianes Bazar.

I Ghana er der travlhed og hverdagene besværliggøres af den ustabile strømtilførsel. Det er også en hæmsko i forhold til bestyrelsens kommunikation med Liane.  Vi ser frem til, at projekt solcelleanlæg bliver til virkelighed – et solcelle anlæg, der vil kunne forsyne nybyggeriet med al nødvendig strøm.

Samtidig tænker vi fremad. Leif Hellsten har velvilligt (igen, igen) lavet tegninger til næste fase i byggeriet. Det muliggør, at vi kan begynde at søge fondsstøtte til næste etape af byggeriet.

Den nye frivillige, Katrine, er nu ankommet til Ghana. Hun bliver indtil jul. I efteråret kommer der en tysk praktikant i seks uger. Der kommer desuden besøg af teaterholdet fra Rødding Højskole. 

Og Højskoleforeningen Vendsyssel vil aflægge centeret et besøg i denne måned. Foreningens deltagere har velvilligt pakket en ekstra kuffert med ting til brug for klienterne i Ghana, en meget flot gestus og en enestående mulighed for at få fyldt centerets beholdning af genbrugstøj, sko og legetøj. 

Alle på centeret ser med stor forventning frem til efterårets frivillige og gæster. Og samtidig glæder det bestyrelsen med den store interesse der udvises for foreningens arbejde. 

Bestyrelsen – og mange andre – glæder sig meget til samværet med Liane, Ben og Alfred i december måned.

Husk: Den 8. december kl. 19 holder Liane og Ben foredrag på Brønderslev Bibliotek. Der er gratis adgang og vi serveres kaffe og kage. Der vil være musikalsk underholdning og mulighed for at købe amerikansk lotteri. Vi glæder os til at høre og se det seneste nye fra Ghana og håber, at rigtig mange af jer vil deltage i arrangementet. 

Tak, at jeres kærlighed også rækker til From Heart to Hand’s arbejde i Ghana.