Nyt fra From Heart to Hand

– En stor beslutning er truffet

 

Den 1. dec. er det ni år siden, jeg blev udsendt af From Heart to Hand. Året efter kom Ben også til, og sammen med bestyrelsen i DK, udlevede vi drømmen om, at starte From Heart to Hands hjælpecenter i Ghana.

 I 2010 blev Ben og jeg gift, og samme år blev organisationen også registreret i Ghana. Vi lejede det første center, og de første beboere flyttede ind. 

From Heart to Hand købte i 2014 en stor byggegrund, og i dag er projektet selvejet, og velfungerende med 10 beboere, og yderligere 20 familier hjælpes i deres egne hjem. 

Ben og jeg har undervejs fået to dejlige børn, Alfred og Ella Wilma. De er en integreret del af hjælpecenteret, hvor vi som familie i alle årerne har boet på ét værelse, og ellers delt alt andet med centerets beboere, som én stor familie.  

Ben og jeg har hver eneste dag i alle årerne, kæmpet for From Heart to Hand, og for de mange familier, som har haft brug for vores hjælp. Vi elsker projektet, og vil ikke være det foruden, for noget andet i hele verden. 

 

På trods af alt det gode vi har i projektet i Ghana, har vi nu valgt som familien, at vi har brug for en fremtid, som kan give os mere stabilitet og sikkerhed. Der er lagt utrolig mange overvejelser bag denne beslutning, som endeligt blev truffet, da vi ikke kan finde institution/skole, på et rimeligt niveau til vores børn. Dette kommer til at betyde, at vi fremover primært vil opholde os i DK, hvor vi kan give vores børn en tryg hverdag, uden at gå på kompromis, med deres velfærd.  

 

From Heart to Hand vil derfor i fremtiden have en lidt anderledes struktur, men målet bliver det samme: At hjælpe Ghanesiske familier i nød. Jeg vil i DK tage stor del i bestyrelsesarbejdet, og fortsat knokle for vores projekt i Ghana. Ved næste generalforsamling ønsker jeg at stille op som formand, og håber selvfølgelig på god opbakning, som altid.  

 

Ben kan pga. integrationsreglerne, ikke flytte med os til Danmark. Han kan kun besøge os på turistvisum. Vi har accepteret denne situation, og ser den som en mulighed for, at Ben kan blive i Ghana, og oplære et nyt fantastisk personale, så centeret kan fortsætte den gode udvikling. 

Engang ude i fremtiden, vil vi så overveje vores muligheder for familiesammenføring.

 

Børnene og jeg rejser hjem til Brønderslev d. 9/11, for at starte vores nye tilværelse.

Vi håber på jeres støtte og forståelse overfor vores beslutning. 

 

Yderligere spørgsmål er altid velkomne.

Vi glæder os meget til at se mere til jer alle,

 

Kærlig Hilsen

 

Liane Janne Løth