Rigtig glædeligt nyt år til jer alle.

Tider skal komme, tider skal henrulle…..

2015 er afløst af 2016!

Det er svært at følge med og nå de mange gode udfordringer, det nye år har bragt.

I december nød vi samværet med Liane, Ben og Alfred. Der er altid oplivende med et friskt pust fra der, hvor tingene foregår!

Liane nåede at holde mange foredrag, men desværre blev hendes ferieperiode afkortet, da hun blev indlagt i Aalborg med et alvorligt malaria anfald. Efterfølgende havde hun, forståeligt nok, brug for igen at samle kræfter.

Alligevel nåede vi i bestyrelsen, hvad vi havde planlagt: Foredraget på biblioteket med salgs boder og lotteri, blev en stor succes med 75 deltagere og et overskud i nærheden af 10.000 kr.! Tak til alle, der på den ene eller anden måde medvirkede til den gode aften og det flotte overskud.

Også tak til alle de enkeltpersoner/foreninger/loger, der i december har ydet store bidrag til det videre byggeri i Ghana! Jeres opbakning varmer, gør bestyrelsen optimistisk og giver os alle kræfter til arbejdet i 2016.

I Lianes Bazar havde vi den 28. december en forrygende eftermiddag med musikalsk underholdning. Stor tak til Ellen, Nicolaj og Mathias, der gav de mange fremmødte en fantastisk oplevelse.

Bestyrelsen glæder sig over, at Års-lotteriet for 2016 blev udsolgt. Tak til alle, der ved køb af lodsedler har støttet foreningen.

Tak for indbetalt kontingent. (Det kan stadig nås: De nedenstående!)

Tak til de trofaste sponsorer, der giver børn i Ghana mulighed for en bedre fremtid. Desværre er kontakten med FHTH Tyskland ikke optimal, men vi håber på snarlig besked om tyske sponsorer.

I uge 8 afholdes der UDSALG i Lianes Bazar. Vi glæder os dagligt over vore mange kunder og håber, at de, der virkelig skal spare, i den uge kan finde ekstra billige ting i butikken.

Den 1. marts afholder foreningen generalforsamling i den store sal på Brønderslev Bibliotek. Generalforsamlingen er kl. 19, men kl. 18 serverer vi suppe for alle fremmødte. Der vil senere på aftenen være gratis kaffe og kage. Vi håber, at mange vil vise deres engagement i From Heart to Hand’s arbejde ved at møde op og være med til at sætte dagsordenen for det næste års arbejde.

Liane og Ben er igen i fuld gang med arbejdet på FHTH Ghanas nye center. De skal flytte ind til februar og de sidste ting skal være i orden. Ben sætter, sammen med sin bror, nyt stød-hegn op og VVS folkene færdiggør installationerne i toilet og badebygningen. Samtidig skal alt afklares mht. det solcelleanlæg, der skal levere strøm på centeret. Vi håber, alt bliver færdigt til tiden.

Mens Liane, Ben og Alfred var i Danmark, tog Bens mor over og passede centeret – med alt hvad det indebærer. Vi er dybt taknemmelige for hjælpen – der bevirkede, at Bens familie ikke kunne være sammen i juledagene

Julie er frivillig i Ghana i årets første tre måneder, Bodil i årets første tre uger. Vi påskønner deres indsats.

I januar har centeret også haft besøg af Lisbet og Jesper, der ud over at drive egne projekter i Ghana, også støtter FHTH. Varm tak for deres støtte.

Liane og Ben mangler hænder til at hjælpe, så alle interesserede kan søge om at blive frivillige.

De arbejder også ihærdigt på at få ghanesiske assistenter, men det har vist sig vanskeligt at finde ghanesere, der til fulde forstår og accepterer måden, centeret drives på. Vi håber inderligt, at det snart vil lykkes for dem, da det ikke på længere sigt er holdbart, at de står ene med alt arbejdet.

Arbejdspresset medfører også, at Lianes rapporter fra Ghana fremover kun vil komme hver tredje måned.

Her er seneste nyt: Doris og Benjamin besøgte i julen familien i det nordlige Ghana og deres tur gik over forventning. Glædeligt.

Desværre har Doreen og Dorcas sidst i december mistet deres bedstemor, som de boede hos. Liane og Ben har brugt ekstra tid og kræfter på at tage sig af dem. Nu afventer vi besked om, hvordan deres fremtidige boligsituation mm. vil komme til at tage sig ud. Vi håber det bedste for de to svage tvillinger og for Stephanie. Der bliver sikkert brug for ekstra sponsorstøtte for at hjælpe dem.

Driftsomkostninger til foreningens nye center vil for fremtiden blive mærkbar. Al støtte modtages med tak på 9028-457-18-99286: Mærkes: 1875 Drift.

Stor tak til alle jer, der med interesse og engagement følger foreningens arbejde – enten gennem nyhedsbreve og rapporter, via hjemmeside: www.fromhearttohand.dk eller via facebook:

From Heart to Hands side

From Heart to Hand Bygge projekt

From Heart to Hand Lianes Bazar (Se Donation 25, der sælger karklude til fordel for FHTH)

Dette var ordene. TAK til jer alle. Lad os sammen gøre ord til handling.