Denne uge er gået med at betale de sidste skolepenge, og selvom om distancerne er lange, og opgaverne de samme, keder jeg mig aldrig. Der er hele tiden noget nyt at kigge på, og noget nyt at høre om.

Fredag eftermiddag kørte, Liane, Ben, Nasey, Nanayaw, Alfred og jeg til den anden ende af Kumasi for at hente Kwaku og Phillipa, som er 2 af de 7 efterladte
børn efter Christianes død i foråret. De bor hos deres moster, et stykke uden for byen. På vej hjem gjorde vi stop ved KFC. Selvom jeg intet har i mod det ghanesiske mad, var det nu dejligt med en almindelig “snasket” burger, og nogle pommes! 🙂
Børnene var helt vilde, og det høje musik i restauranten fik nanayaw og Alfred til at danse i højstolene. Prikken over i’et blev sat da Liane kom med is til de små! Nanayaw kunne slet ikke finde ud af, at det smagte så dejligt, men bare var ALT for koldt for hans tunge. Så han kneb øjnene helt sammen, slikkede forsigtigt på isen, stak tungen ud af munden og rystede på hovedet. Så vi kunne jo slet ikke lade være med at grine af den lille fyr. Selvom det blev sent var humøret højt hos  alle i bilen, så det var en rigtig dejlig dag.

Lørdag brugte jeg på at slappe af med børnene, vi malede med vandfarver, så tv, og hvad vi ellers kunne finde på, og søndag tog jeg med den anden frivillig Bodil til søen, for at bade. Hun er rejst hjem i dag, så det var fint at kunne opleve en smule før jeg blev alene.
På det nye center sker der virkelig mange ting nu, og det går stærkt! Håndværkere og vvs mænd knokler, og de er utrolig dygtige til deres arbejde. Jeg har fået lov at bestemme hvilken bordplade der skal på køkkenbordene, puha, jeg krydser fingre for at det bliver flot! I går arbejdede vi på det nye center et par timer, Liane og Bodil købte lidt blomster, og begyndte at plante, men midt på dagen kom Ben’s far på besøg, en rigtig venlig og sjov mand, ligesom hans sønner.
Nu er Bodil rejst, og jeg er alene på værelset til på mandag, det bliver spændende, at der flytter 2 nye piger ind, som skal hjælpe med at bygge lejeplads! jeg er slet ikke nervøs for at gå igang med at lege håndværker! Når jeg kan male fugle, og giraffer kan jeg sikkert også bygge en gynge (hehe).