Igår var vi ude ved søen og fejre Angela’s fødselsdag. Hun var meget glad. Det var alle børnene. Man kunne tydeligt mærke spændingen i bilen, da vi drejede om et hjørne og fik det første glimt at søen. Det var en meget dårlig vej, og det tog lang tid at køre derud, men det var det hele værd.

Der er så smukt ude ved søen og børnene hoppede straks ud i vandet. Der var også andre børn derude, der prøvede at fange fisk med deres net. Vi spiste en dejlig frokost og sang fødselsdagssang for Angela. Der var fødselsdagsbanankage og vi skålede i grøn børnechampagne.

Da vi kørte hjem, var børnene fuldstændig udmattede og de faldt alle sammen i søvn i bilen. Jonny har nu været her i en uge og det er virkelig hyggeligt at være to. Børnene nyder også at der er ung fyr i huset de kan lege med.

fødselsdag     fødselsdag1

I onsdags var vi ude på en skole og snakke med rektoren. En ung mor havde sendt hendes pige, som er med i programmet, i skole, selvom hun var virkelig syg. Den unge mor kunne ikke finde ud af at få hende på hospitalet, til en læge. Hun kunne heller ikke forstå at hendes datter selvfølgelig skulle være hjemme, når hun er syg. Hun blev ved med at lyve om at hun allerede havde været på hospitalet, men når man bad hende hente medicinen og kvitteringen, stod hun bare og kiggede lidt rundt. Det var meget frustrerende at se at hun ikke bare tog imod den hjælp Liane og Ben tilbyder.

Torsdag tog Liane og jeg så med moren og datteren på hospitalet og ventede med dem. Det viste sig at Ellie (det bliver pigen kaldt) havde en bakteriel infektion og skulle have antibiotika. Jeg håber moren kan finde ud af at
give hende det og at Ellie får det bedre.

Varme hilsner fra Katrine