En optimist er en som ser grønt lys overalt.

En pessimist ser røde stoplys overalt.

Den kloge er farveblind.

Albert Schweitzer.

 

Nyhedsbrev oktober 2015.

Med gyldent løv hvirvlende i luften har efteråret omsider indfundet sig – og dog: Temperaturerne er stadig så høje, at man glemmer, hvor nær året er på sin afslutning. Det er en smuk og dejlig tid og vi bør alle nyde det lune vejr og de dejlige farver mens tid er.

Oktober måned har givet mange gode oplevelser for From Heart to Hand. Trofast sponsorstøtte, nye medlemskaber, indlevering af fyldte sparebøsser, salg af murstens nøgleringe og store donationer til byggeriet i Ghana. Vi har i sandhed meget at være taknemmelige for.

Lianes Bazar har der været travlhed i oktober måned, hvor vi deltog i årets bæredygtighedsfestival. Mange flittige hænder omskabte brugte ting til andre og spændende ting. Vores ”Genbrug af genbrug” blev modtaget godt af kunderne og månedens salg var meget tilfredsstillende.

Vores filial i Bredgade 64 havde, takket være Børges ekstra indsats, udvidet åbningstid og vore mange kunder er nu klar over, at de i nr. 64 også kan finde fine og billige varer. Indtil videre fortsætter vi med torsdagsåbent i nr. 64 fra 13.00 til 17.30.

Til mannequinopvisningen i Brønderslev Hallen blev tøjet fra Lianes Bazar præsenteret på flotteste vis. Stor tak til de, der tog en tørn som model.

Foreningen har deltaget i Helsemessen i Hjallerup. Ingen i år fik vi stillet en gratis stand til rådighed. Tak til Lene Nielsen for den trofaste støtte.

Foreningen har i oktober taget initiativ til Årets julegave. Vi håber, at mange har lyst til at donere et beløb til mad til vore familier i Ghana.

Årslotteriet for 2016 er nu til salg i Lianes Bazar. Kan også bestilles ved henvendelse til 50 42 49 77.

Bestyrelsen arbejder nu på at få tingene til at gå op i en højere enhed når Liane og Ben i december måned skal arbejde i Danmark. De skal holde foredrag flere steder i Jylland og samtidig skal mødeplanen for Brønderslev og omegn også gerne gå op. Vi ser med glæde og forventning frem til at have dem blandt os og håber, at rigtig mange af jer finder vej til deres foredrag på Brønderslev Bibliotek tirsdag den 8. december kl. 19.00. Gratis adgang, Gratis kaffe og kage. Musikalsk underholdning. Salg af amerikansk lotteri med fine donerede gevinster. Salg af ting fra Ghana.

På foreningens hjemmeside kan du løbende følge med i aktiviteter i både Danmark og Ghana. www.fromhearttohand.dk Også facebook opdateres jævnligt: På From Heart to Hand kan du følge med i dagligdagen i Ghana, du kan følge vores Bygge projekt og du kan finde billeder og informationer fra Lianes Bazar.  Tak til administratorerne for deres indsats.

Vore to frivillige i Ghana, danske Katrine og tyske Johannes, udfører et godt stykke arbejde. Det glæder os og vi håber samtidig, at de får et givende personligt udbytte ud af opholdet.

Højskoleforeningen Vendsyssel har aflagt vort center i Ghana besøg i oktober måned. Vi ved, det blev en god oplevelse og vi ser frem til at høre personlige beretninger fra deltagerne.

 

Optimist, pessimist eller farveblind?

Bestyrelsen arbejde udføres med et optimistisk grundsyn, for vi ved, at når vi giver grønt lys til arbejdet i Ghana er det i de alle bedste hænder.

Det røde stop lys ser vi ikke, men til tider er vi afventende med et gult lys for øje.

Farveblinde? Det er vi ikke.

Men vi forsøger af bedste evne at udføre vort arbejde på en fornuftig og klog måde.

 

Vi sender en stor og varm tak til alle trofaste støtter, både i Ghana og Danmark. 

I medvirker til at det grønne lys skinner……………..