Læn dig ud mod en opvind
og tænk så frit du kan
det er det pureste opspind
at der er noget der ikke tænkes kan

Lad dig beruse
af fart og højdeskræk
henover have og huse
ja vi flyver endnu længere væk

Flyv endelig højere end vingerne bær’
ved jorden at blive gør dig bare sær
gå op imod vinden – når den bider i kinden
er du kommet nær

Et liv i labyrinten
uoverskueligt
kan du få øje på splinten
er det svært at trække vejret frit

Så kan det hjælpe at svæve
som en albatros
du vil ryste og bæve,
når du hæver dig op over os

Flyv endelig højere end vingerne bær’…
Lars  Lilholt

 

Nyhedsbrev juli  2015.

Lars  Lilholts digt har længe inspireret: Det er sådan vi ønsker, at From Heart to  Hand skal fungerer. Vi sætter os høje mål og håber, at vingerne bær’…

Men  indimellem oplever vi et brat styrtdyk mod jorden. Heldigvis er det hidtil  lykkedes os at bremse op og igen begynde opstigningen…

Det er  idealisternes kendetegn: Høje mål, et dyk og igen på begynde en  opstigning.

From  Heart to Hand er lige som alle andre foreninger underlagt tidens udfordringer.  Vi ved, at vi på årsbasis kan have en stabil indtjening i Lianes Bazar, men vi  ved aldrig, hvilke måneder, der giver god indtjening og hvilke måneder, der  bringer et ”skuffende” resultat. I denne forsommer har vi, som mange andre  butikker, kunnet mærke, at det ustadige sommervejr har påvirket omsætningen. Maj  og juni levede ikke op til gennemsnittet. Til gengæld glæder vi os over, at juli  måned har givet en flot indtjening. Men det er ikke en hemmelighed, at manglende  penge på kontoen har været frustrerende og stressende – især for Liane og Ben.  De mange indkøb fra donationer til inventar til køkken- og toiletbygning i  Ghana, har stået og ventet på midler til installation. Det er i sig selv  frustrerende. Samtidig er inflationen hastigt stigende i Ghana, dvs. at alt  bliver dyrere.

Bestyrelsen forsøger  efter bedste evne og overskud at afhjælpe situationen: Vi har i et par måneder  manglet det fulde beløb til driften af centeret i Ghana. Vi har i indeværende år  brugt mange penge på at holde foreningens bil kørende. Samtidig har vi skullet  skaffe midler til billetter til Liane og Bens ophold i DK i december måned. Vi  kiler på og er optimistiske, men har også indset, at vi i en periode ikke har  kunnet flyve så højt, som vi har ønsket.

Hvis I  derude ønsker at give en ekstra hånd, kan det gøres ved at køber vores murstens  nøgleringe (vi sender gerne), tage en sparebøsse (Glud og Marstrand A/S har igen  venligst doneret 200 dåser til FHTH ) med hjem fra Lianes Bazar og fylde den  med alle jeres (irriterende) småmønter eller give en gave til foreningen. Al hjælp modtages med stor  taknemmelighed.

Vi  glæder os over mange nye faddere og  medlemmer. Tak, at I på denne måde bakker op om foreningens arbejde. Tak for trofaste månedlige bidrag. Jeres  støtte varmer!

Hjemmesiden  opdateres stadig og vi glæder os over Dittes indsats. På facebook siderne: From Heart to Hand, From Heart to Hand  Byggeprojekt og From Heart to Hand Lianes Bazar kan I altid finde nye  informationer.

Lianes Bazar byder  på masser af tilbud, kig ind og gør en god handel. Vi takker for opbakningen med  aflevering af de mange gode lopper og for jeres handel. Men uden alle de gode frivillige, kunne tingene ikke lykkes  for os, tak til dem alle, ”gamle” som nye.

Husk  også at se vores udstilling i Bredgade  64. Der komme løbende nye ting og der holdes åbent to formiddage om måneden.  Også ved henvendelse i Lianes Bazar kan der købes ting fra nr. 64.

Vi  glæder os over, at der i oktober tager en ny frivillig, Katrine, til Ghana. Og ser frem til to andre  frivillige fra januar 2016.

En stor og varm tak til alle jer, der  også støtter os når vi ikke flyver så højt som ønsket. Og tusind tak til Liane  og Ben, der altid bevarer optimismen. Vi ser frem til deres arbejde og  velfortjente ferie i DK i december måned.

Vi flyver med kærligheden  vinger